ПАТ "ОДАЗ"

Код за ЄДРПОУ: 00231604
Телефон: (048) 7232138
e-mail: Odaz-avto@ukr.net
Юридична адреса: 65003 Одеська обл., м. Одеса, вул. Отамана Чепіги, буд. 29
 
Дата розміщення: 30.04.2020

Річний звіт за 2019 рік

Інформація про органи управління

Орган управління Структура Персональний склад
1 2 3
Наглядова радаНаглядова рада Товариства складається з 6 осіб, а саме: Голова Наглядової ради та 5 членів Наглядової ради.Голова Наглядової ради - Соловійчук Руслан Григорович, члени Наглядової ради:Горін Олексій Едуардович, Волостних Наталя Едуардівна, Вандіна Валентина Феодосіївна, Ляховецька Світлана Анатоліївна, Калінін Олександр Вікторович.
ПравлінняПравління складається з 2 (двох) осіб: Голова правління та член правління.Голова правління Горін Едуард Олексійович, член правління Мальченко Володимир Валерійович.
Ревізійна комісіяРевізійна комісія складається з 3 (трьох) осіб, а саме: Голова Ревізійної комісії та 2 (два) члена Ревізійної комісії.Голова Ревізійної комісії Щеглов Віталій Євгенович, члени Ревізійної комісії: Кузнєцова Інна Василівна, Ковріжних Володимир Анатолійович.
Загальні збори акціонерівВiдповiдно до ст. 34 Закону України "Про акцiонернi товариства" у загальних зборах акціонерного товариства можуть брати участь особи, включенi до перелiку акцiонерiв, якi мають право на таку участь, або їх представники. Перелiк акцiонерiв, якi мають право на участь у загальних зборах, складається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборiв у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України. Акціонери включені до перелiку акціонерів, які мають право участі у загальних зборах акціонерного товариства, наданий ПАТ "НДУ" на дату визначену Наглядовою радою. Акціонери, що зареєструвались, згідно переліку акціонерів, які мають право участі у загальних зборах акціонерного товариства, наданий ПАТ "НДУ" на дату визначену Наглядовою радою.